Suolaiset ja makeat tarjottavat tilaisuuksiin!

Pitopalvelu

Piian Helli Oy:n pitopalvelu loihtii tarjottavat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja joka juhlaan – aina kastejuhlista syntymäpäiväjuhliin, valmistujaisiin, muistotilaisuuksiin ja häihin. Saunailta työporukalla tai ystäville järjestettävät illanistujaiset, niihin meiltä saat helposti ja edullisesti tarjottavat !

Käänny pitopalvelumme puoleen, kun juhliisi tulee monta ruokittavaa suuta. Voit hakea ruuat toimipisteestämme, tai tarvittaessa kuljetamme ne juhlapaikalle. Valmiit ruuat ovat saatavilla myös ilman tarjoilijoita.

Valmistamme kaiken aina pienistä piirakoista kokonaisiin häätarjoiluihin ja jopa tex mex -illanvietossa tarjoiltaviin herkkuihin. Meiltä saat tietysti myös perinteiset täytekakut ja sekä suolaiset että makeat piirakat, salaatit ja kiusaukset. Menu räätälöidään toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Kehutut voileipäkakkumme ovat pitopalvelumme erityinen bravuuri. Niitä saa liha-, kala-, broileri- ja kasvisversioina. Ne ovat reilunkokoisia ja edullisia ja tekevät vieraasi takuulla tyytyväisiksi. Voileipäkakulla ei voi mennä vikaan!

Pitopalvelu myös yrityksille

Piian Helli Oy:n pitopalvelu palvelee myös yrityksiä. Tarvitsipa yrityksesi sitten sämpylöitä kokoukseen, naposteltavaa saunailtaan tai laadukasta cocktail-tarjoilua yritysjuhliin, me valmistamme maistuvat kaikenlaiset tarjottavat ammattitaidolla.

Piian Helli Oy

044 551 3481

info@piianhelli.fi


Laskutusosoite
Kohmankaari 20 A 4, 33310 Tampere


Piian Helli Keittiö
Mutkakatu 48 A, 33500 Tampere


  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.